Zoekt u contact met JCV Makelaars? 

AANBOD

Regelmatig bemiddelen wij bij de verkoop / aankoop van een bedrijf zonder dat dit in de publiciteit komt. Voor inschrijving in ons zoekersbestand of verkoopmogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

NIEUWS

JCV Makelaars heeft bemiddeld bij de aankoop van een glastuinbouwbedrijf in Naaldwijk

Advisering bij verkoop (verpachte) percelen tuinland in ‘s-Gravenzande

OVER ONS

De dienstverlening van JCV Makelaars kenmerkt zich door een persoonlijke en klantgerichte benadering, waarbij betrouwbaarheid en deskundigheid sleutenwoorden zijn.  JCV staat voor Johan C. Vellekoop. Johan is vanaf 1981 werkzaam in de makelaardij en was tot juni 1998 verbonden aan Vellekoop Makelaardij – Onteigeningszaken als mede-eigenaar.

In juli 1998 is Johan, JCV Makelaars gestart, gespecialiseerd in agrarisch onroerend goed (glastuinbouw) waarbij hij wordt ondersteunt door Miranda van Holsteyn.

Johan Vellekoop

 

Miranda van Holsteyn

VERKOOP- EN AANKOOPBEGELEIDING

Wilt u een bedrijf of perceel tuinland verkopen of aankopen? JCV Makelaars heeft een jarenlange ervaring in de glastuintuinbouw en kan samen met u het verkoop-of aankooptraject doorlopen.

Wij hebben de kennis om u deskundig te adviseren. Vanaf het moment dat u ons inschakelt, wordt in overleg met u een plan opgesteld, specifiek toegespitst op uw situatie. Wij leveren maatwerk en adviseren duidelijk en transparant.

TAXATIES

Het taxeren van een glastuinbouwbedrijf is specialistisch werk en vereist kennis, ervaring en deskundigheid. Een taxatie kan onder andere nodig zijn voor het verkrijgen van een financiering bij een bank, voor uw jaarrekening, successieaangifte of om een afweging te maken bij verkoop of aankoop. Wat de reden van uw taxatie ook is, JCV Makelaars is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en levert u een kwalitatief hoogwaardig taxatie-rapport dat voldoet aan alle eisen en richtlijnen.

ONTEIGENINGSZAKEN

Het woord onteigening klinkt erg zwaar. In de praktijk is het zo dat als een overheid uw eigendommen wenst aan te kopen er meestal door middel van onderhandelingen een resultaat wordt bereikt. Het resultaat, de uiteindelijke koopsom is een optelsom van vele onderdelen, bijvoorbeeld de marktwaarde, verhuiskosten, aankoopkosten vervangend object, etc. JCV Makelaars kan de onderhandelingen voeren om een voor u optimaal resultaat te behalen.

CONTACT

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  JCV Makelaars
  W. van der Kaaijstraat 21
  2691 ZB ‘s-Gravenzande
  Telefoon 0174 – 670 720
  Email adres info@jcvmakelaars.nl
  ABN AMRO Bank NL65ABNA0810438755
  BTW nr. NL8072191B01
  KvK. Nr. 27174130