Zoekt u contact met JCV Makelaars? 

OVER ONS

De dienstverlening van JCV Makelaars kenmerkt zich door een persoonlijke en klantgerichte benadering, waarbij betrouwbaarheid en deskundigheid sleutenwoorden zijn.  JCV staat voor Johan C. Vellekoop. Johan is vanaf 1981 werkzaam in de makelaardij en was tot juni 1998 verbonden aan Vellekoop Makelaardij – Onteigeningszaken als mede-eigenaar.

In juli 1998 is Johan, JCV Makelaars gestart, gespecialiseerd in agrarisch onroerend goed (glastuinbouw) en in 2020 is ook de woningmakelaardij verder uitgebreid, waarbij assistent makelaar Astrid van Leent voor ondersteuning zorgt. De administratie wordt op part-time basis verzorgd door Miranda van Holsteyn.

Johan Vellekoop

 

Miranda van Holsteyn

Astrid van Leent

BIJZONDERE ZAKEN

Johan C. Vellekoop van JCV Makelaars is door zijn jarenlange ervaring in het onroerend goed in aanraking gekomen met bijzondere zaken welke niet onder een bepaald specialisme te noemen zijn, maar welke zaken wel om een deskundige aanpak vragen, enkele voorbeelden zijn: verkoop van een boerderij (rijksmonument), aankoop van een schoolgebouw, taxatie waardevermindering in verband met hoogspanningsmasten, etc. Kortom ook voor bijzondere zaken kunt u een beroep doen op de deskundigheid van JCV Makelaars.

RECONSTRUCTIE

Reconstructie speelt zich met name af in de glastuinbouw. Door schaalvergroting in de glastuinbouw worden vaak veelal oudere glastuinbouwbedrijven gesloopt en de vrijkomende percelen samengevoegd tot een grote kavel tuinland. Door de vele belangen van partijen is het proces van reconstructie complex. JCV Makelaars heeft ervaring op dit gebied en is in staat om in overleg, met respect voor ieders wensen en belangen te komen tot een voor alle partijen optimaal resultaat.

ALGEMEEN

Zaken zijn niet altijd te plaatsen onder een bepaalde noemer, maar vragen wel om advies/nadere uitleg. Te denken valt onder andere aan: erfdienstbaarheden, recht van eerste koop, bepalingen in koopakten /akten van levering, bodemverontreiniging, etc. Mogelijk wilt u een second opinion of heeft u een algemene vraag. Het is voor JCV Makelaars een uitdaging om u ook bij deze zaken te adviseren.

CONTACT

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  JCV Makelaars
  W. van der Kaaijstraat 21
  2691 ZB ‘s-Gravenzande
  Telefoon 0174 – 670 720
  Email adres info@jcvmakelaars.nl
  ABN AMRO Bank NL65ABNA0810438755
  BTW nr. NL8072191B01
  KvK. Nr. 27174130