Zoekt u contact met JCV Makelaars? 

AANBOD

NIEUWS

JCV Makelaars heeft bemiddeld bij de verkoop van een agrarische woning in Monster.

OVER ONS

De dienstverlening van JCV Makelaars kenmerkt zich door een persoonlijke en klantgerichte benadering, waarbij betrouwbaarheid en deskundigheid sleutenwoorden zijn.  JCV staat voor Johan C. Vellekoop. Johan is vanaf 1981 werkzaam in de makelaardij en was tot juni 1998 verbonden aan Vellekoop Makelaardij – Onteigeningszaken als mede-eigenaar.

In juli 1998 is Johan, JCV Makelaars gestart, gespecialiseerd in agrarisch onroerend goed (glastuinbouw) en in 2020 is ook de woningmakelaardij verder uitgebreid, waarbij assistent makelaar Astrid van Leent voor ondersteuning zorgt. De administratie wordt op part-time basis verzorgd door Miranda van Holsteyn.

Johan Vellekoop

 

Miranda van Holsteyn

Astrid van Leent

VERKOOP- EN AANKOOPBEGELEIDING

Wilt u een woning of appartement verkopen of aankopen ? JCV makelaars heeft de woningmakelaardij recent verder uitgebreid.  Vraag uit de markt heeft JCV Makelaars hiertoe doen besluiten.  Johan heeft in het verleden ruime ervaring opgedaan in het woningmakelaardij en met ondersteuning van Astrid van Leent  bieden wij u een volledig dienstenpakket. Wij hebben de kennis om u deskundig te adviseren.  Vanaf het moment dat u ons inschakelt wordt in overleg met u een (stappen) plan opgesteld, specifiek toegespitst op uw situatie. Wij leveren maatwerk en adviseren helder en transparant.

TAXATIES

Taxeren is specialistisch werk en vereist kennis, ervaring en deskundigheid. Een taxatie kan onder andere nodig zijn voor het verkrijgen van een financiering bij een bank en ondersteuning bij het nemen van een aan- en/of verkoopbeslissing. Wat de reden van uw taxatie ook is, JCV Makelaars is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en levert u een kwalitatief hoogwaardig taxatie-rapport welke voldoet aan alle eisen en richtlijnen.

ONTEIGENINGSZAKEN

Het woord onteigening klinkt erg zwaar. In de praktijk is het zo dat als een overheid uw eigendommen wenst aan te kopen er meestal door middel van onderhandelingen een resultaat wordt bereikt. Het resultaat, de uiteindelijke koopsom is een optelsom van vele onderdelen, bijvoorbeeld de marktwaarde, verhuiskosten, aankoopkosten vervangend object, etc. JCV Makelaars kan de onderhandelingen voeren om een voor u optimaal resultaat te behalen.

CONTACT

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

JCV Makelaars
W. van der Kaaijstraat 21
2691 ZB ‘s-Gravenzande
Telefoon 0174 – 670 720
Email adres info@jcvmakelaars.nl
ABN AMRO Bank NL65ABNA0810438755
BTW nr. NL8072191B01
KvK. Nr. 27174130