Zoekt u contact met JCV Makelaars? 

OVER ONS

De totale dienstverlening van JCV Makelaars kenmerkt zich door een sterke persoonlijke en klantgerichte benadering, waarbij betrouwbaarheid en deskundigheid sleutelwoorden zijn. JCV staat voor Johan C. Vellekoop. Johan is vanaf 1981 werkzaam in de makelaardij en was tot juni 1998 verbonden aan Vellekoop Makelaardij – Onteigeningszaken als mede-eigenaar.

In juli 1998 is Johan, JCV Makelaars gestart gespecialiseerd in agrarisch onroerend goed(glastuinbouw) en vrijstaande woningen. De administratieve ondersteuning wordt op part-time basis verzorgd door Miranda van Holsteyn en Astrid van Leent.

Johan Vellekoop

_MG_6536

 

Miranda van Holsteyn

_MG_6474

Astrid van Leent

_MG_7884

VERKOOP- EN AANKOOPBEGELEIDING

Wilt u een vrijstaande woning verkopen of aankopen? JCV Makelaars heeft zich gespecialiseerd in dit marktsegment. Deze specialisatie komt voort vanuit de werkzaamheden van JCV Makelaars in de glastuinbouw, waar in de regel bij elk glastuinbouwbedrijf een vrijstaande woning is gebouwd en door reconstructie /samenvoeging van tuinbouwbedrijven deze woningen regelmatig op de(particuliere) markt worden aangeboden. Wij hebben de kennis om u deskundig te adviseren. Vanaf het moment dat u ons inschakelt wordt in overleg met u een plan opgesteld, specifiek toegespitst op uw situatie. Wij leveren maatwerk en adviseren helder en transparant.

_MG_8047

TAXATIES

_MG_8066

Taxeren is specialistisch werk en vereist kennis, ervaring en deskundigheid. Een taxatie kan onder andere nodig zijn voor het verkrijgen van een financiering bij een bank en ondersteuning bij het nemen van een aan- en/of verkoopbeslissing. Wat de reden van uw taxatie ook is, JCV Makelaars is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en levert u een kwalitatief hoogwaardig taxatie-rapport welke voldoet aan alle eisen en richtlijnen.

ONTEIGENINGSZAKEN

Het woord onteigening klinkt erg zwaar. In de praktijk is het zo dat als een overheid uw eigendommen wenst aan te kopen er meestal door middel van onderhandelingen een resultaat wordt bereikt. Het resultaat, de uiteindelijke koopsom is een optelsom van vele onderdelen, bijvoorbeeld de marktwaarde, verhuiskosten, aankoopkosten vervangend object, etc. JCV Makelaars kan de onderhandelingen voeren om een voor u optimaal resultaat te behalen.

_MG_8044

NIEUWS

CONTACT

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

JCV Makelaars
W. van der Kaaijstraat 21
2691 ZB ‘s-Gravenzande
Telefoon 0174 – 670 720
Email-adres info@jcvmakelaars.nl
ABN AMRO Bank NL65ABNA0810438755
BTW nr. NL8072191B01